پسته کشاورزی
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پسته و معرفی خواص بسیار مفید ان

پسته و خواص بسیار زیاد ان

۱-پسته داراى طبیعت گرم و خشک است.

۲-مغز پسته به علت دارا بودن مواد مغذى بسیار ارزشمند، مورد توجه مردم قرار دارد و به

صورت خام یا بوداده مصرف مى شود.

۳- پسته سرشار از آهن است و سبب خونسازى مى شود، لذا بهترین دارو براى افراد کم

خون مى باشد. البته پسته خام داراى ترکیبات مغذى ومفیدتر از پسته بوداده است.

۴-پسته فولات نسبتا بالایى دارد و به این دلیل به افرادى که دچار بیمارى قلبى هستند،

توصیه مى شود. مطالعات نشان داده در هر ۱۱۱ گرم پسته، ۵۸ میلى گرم فولات وجود دارد

که مى تواند براى پیشگیرى از تشدید این مشکل، بسیار کمک کننده باشد. چربى پسته از

نوع چربى غیراشباع است که براى قلب و عروق مفید مى باشد.

۵- پسته حاوى مواد آنتى اکسیدان است که از سرطان پیشگیرىمى کند.

۶- مغز پسته داراى ماده اى نیرو زا و سرشار از مواد مغذى است. پسته حاوى مقادیر

فراوانى آهن و کلسیم است

که ماده ى غذایى بسیارى مفیدى براى افزودن به رژیم گیاه خواران محسوب مى شود.

۷- فسفر موجود در پسته سبب تقویت مغز و حافظه و سبب آرامش فکر و اعصاب مى شود.

پسته از بیمارى آلزایمر (فراموشى خاص سنین پیرى) هم پیشگیرى مى کند.

۸- پسته مقدار زیادى کلسیم دارد، پس باعث سلامتى و استحکام استخوان ها و عضلات

مى گردد.

۹- پسته چاق کننده است، افراد لاغر اگر پسته مصرف کنند، بسیار مفید است.

۱۰- پسته سبب تقویت معده و تنظیم کبد مى شود، اسهال معمولى واسهال خونى را

درمان و از تشکیل سنگ کیسه صفرا جلوگیرى مى کند.

۱۱- خوردن پسته، نیروى جنسى را افزایش مى دهد و سبب تقویت نیروى جوانى میگردد.

تولید محتوا :webamiri.ir

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*